Merel van den Bogaard

Diensten

Ik droom van een wereld met gevoede en verankerde moeders. Moeders die durven leunen en ontvangen en vanuit overvloed kunnen geven, dragen en zorgen. Ik droom van een wereld waarin we elkaar ondersteunen en dragen. Waarin we het SAMEN doen.

Practice Voorouderlijn

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis healing! Blijf op de hoogte van mijn projecten en sessies.

1:1 Mentorship

Energiewerk, lichaamswerk, yoga, embodiment, rituelen, meditatie, voeding, systemisch, innerlijk kindwerk.

Energetische sessie

Soms voel je je weg van jouw midden. Een energetische sessie op afstand kan je weer terug brengen naar jouw midden.

Healy

Een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties en specifieke zones van jouw lichaam stimuleert.

Lieve vrouw, lieve mama, 

1:1 Mentorship

Als vrouw ga je in je leven door drie fases: Maagd, Moeder en Wijze Vrouw.

De Maagd staat voor ons meisje, het innerlijk kind. Speels en vrij. Avontuurlijk en onderzoekend. Iedere vrouw wordt op een moment in haar leven uitgenodigd de reis van Maagd naar Moeder te maken. 

Een reis die je vraagt om licht én donker in jezelf te integreren zodat je in volle kracht en bloei kan zijn. Als een krachtige boom met diepe wortels. 

Deze reis vereist dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor wat je tegenkomt (met de grootste compassie). En dat je de diepte en donkerte aan durft te gaan (wat niet alleen zwaar is, juist ook licht en speels). Zodat je daarna kunt herrijzen, krachtiger dan ooit tevoren.

Deze reis is voor jou als:

Deze reis is voor jou als je de volgende verlangens hebt:

In het mentorship reizen we naar onze wortels, de aarde in...

Tijdens deze reis daal je af naar jouw wortels, diep de aarde in, naar je vrouwenlijn en waar je vandaan komt. Je gaat aan en doorvoelt om patronen te doorbreken en te transformeren.

Je wordt uitgenodigd je eigen innerlijke moeder te worden. Zodat je ruimte kan geven aan het kind en de tiener in je. 

It is not for the faint hearted. It requires you to dive deep. Zodat je daarna kunt herrijzen. Het vereist verantwoordelijkheid nemen voor je eigen reis. 

Voor jou ben ik er. Ik sta graag naast je. En begeleid je op de reis naar een gevoede en verankerde moeder. Op jouw plek in je systeem. Diepe wortels, rijke takken.

Zelf, maar niet alleen.

Praktisch

1:1 begeleiding
We reizen minimaal 3 maanden samen. Na deze 3 maanden kijken we steeds samen of verlenging gewenst is.
Drie online sessies per maand (energiewerk, lichaamswerk, yoga, embodiment, rituelen, meditatie, voeding, systemisch, innerlijk kindwerk).
Support van mij via whatsapp/telegram.
Toegang tot meditaties, yogalessen, energetische sessies.
Lieve vrouw, lieve mama, 

Energetische sessie

Tijdens een energetische sessie stem ik me af op jouw energie. Intuïtief voel ik waar de energie stagneert of stroomt.

Terug naar jouw midden

Jij mag tijdens ons afgesproken tijdstip comfortabel gaan liggen. Je hoeft niets te doen. Als ik begin stuur ik je een berichtje. Ik nodig de energie uit om te stromen zoals bedoeld is. Tijdens de healing kan je tintelingen ervaren. Net als kou of juist warmte. Het kan zijn dat er emoties vrij komen. Dat je kleuren ziet of beelden. Er is geen goed of fout. Een energetische sessie duurt ongeveer 60 minuten. Na afloop stuur ik je een voiceberichtje met wat ik ben tegengekomen. Ook trek ik een aantal kaarten die je inzicht kunnen geven. Na de sessie is alle ruimte voor jou om te delen en om vragen te stellen. Je ontvangt van mij tips en practices op maat om de sessie te blijven verankeren.

Investering: € 133,-
“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

Healy

Gedragenheid, dat is het woord dat ik hoor als ik me verbind met het veld van Healy. 

Want we kunnen alles alleen doen, maar wat als het leven lichter en makkelijker mag zijn? Wat als er een veld is waarin alles staat, en je daar alleen maar hoeft aan te haken? 

Start your business

Ook de manier waarop de business van Healy is ingericht gaat over gedragenheid, voeding en verankering. Als je gelooft in en klaar bent voor een nieuwe manier van ondernemen, leven en ontvangen kan Healy je daarin dragen.

Alles binnen Healy is ingericht zodat jij als moeder gevoed bent op alle lagen. Zodat dat als een ripple effect kan uitstromen over de wereld, over onze Aarde. ⁣

Albert Einstein: “Everything is energy and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way.Healy apparaat

Healy is een draagbaar apparaat dat frequenties in jouw veld en dat van je gezin zendt. Healy heeft een unieke sensor waarmee jouw energieveld gemeten wordt, aan de hand daarvan zendt Healy specifieke frequenties jouw veld in. Je kunt de Healy inzetten op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Denk bijvoorbeeld aan pijn, slaap, blokkades, prikkelverwerking, (generationeel) trauma. 

Healy is voor mij en mijn gezin een krachtige support die ik altijd kan inzetten.

Community

Daarnaast is Healy een prachtige community waar je bij kunt aansluiten. Een community van vrouwen en mama’s die dromen van en werken aan een gezonde en vrije wereld. Er is support en gedragenheid, want alleen is niet (meer) de weg. 

Er zijn diverse calls, bijeenkomsten en groepen waar je bij kunt aansluiten en je kunt laten dragen. 

Practice voorouderlijn

Paksini Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een gratis healing en ontvang de nieuwsbrief

Scroll naar boven